Lid worden van de Nederlandse Genealogische Vereniging regelt u gemakkelijk online via de landelijke website https://www.ngv.nl/hoofd/lid-worden/

Het lidmaatschap geeft recht op alle voorzieningen van de landelijke vereniging: bronnen, bibliotheek, assistentie bij onderzoek.

Het lidmaatschap kost € 49,– per jaar. U krijgt daarvoor 6 maal per jaar het landelijke magazine Gens Nostra per post. Indien u kiest voor de digitale versie van het magazine dan betaalt u € 40,– (prijzen 2022). In het lidmaatschap is inbegrepen het lidmaatschap van een van de regionale afdelingen, zoals de afdeling Land van Cuijk en Ravenstein.

Aansluiten bij de afdeling Land van Cuijk en Ravenstein betekent dat u 2 maal per jaar het afdelingsblad ‘Genealogie langs Peel en Maas’ krijgt toegestuurd en 5-6 per jaar de digitale nieuwsbrief.

Tegen betaling van meerkosten kunt u verder nog ‘bijkomend lid’ worden van andere afdelingen. Hiervoor dient u contact op te nemen met de landelijke ledenadministratie.

U kunt ook abonnee worden op ‘Genealogie langs Peel en Maas’ van de NGV-afdeling Land van Cuijk en Ravenstein. Een abonnement kost € 12,50 per jaar (2022) en wordt u per post toegestuurd. Aanmelding verloopt via uitsluitend via de redactie van het blad.